Evenementen


BEEN THERE LIVE: 

BEEN THERE LIVE is een samenwerking tussen Cc Binder en brasserie DEKOL. Elke eerste woensdag van de maand zorgen we voor live-optredens op het podium van DEKOL.


03/11/2021 The White cats

Ongeveer zeven jaar geleden, zijn we gestart met onze muziekband. Op een familiefeestje kwam het zotte idee om een rockband op te richten. Allemaal familieleden, toch iets unieks. Ons grootvader/schoonvader is Taaf Decat.

De nummers die we spelen zijn rocknummers. We spelen covers van de Rolling Stones, Foo Fighters, Adele, John Hiatt, maar ook Belgische nummers staan op onze playlist.

Ons eerste optreden was op het familieweekend in de Ardennen. Daarna hadden we de mogelijkheid om op verjaardagsfeesten, vriendenfeestjes op te treden. Ons eerste optreden voor het grote publiek was op Kalfort Kermis, op de kiosk aan het ouderlijk huis van Octaaf Decat. Daarna volgden nog regelmatig optredens in de omgeving.

In 2020 stonden enkele optredens gepland maar door covid-19 zijn deze allemaal uitgesteld. Daarom dat de uitnodiging om op te treden in DEKOL met plezier aanvaard werd. Wij beloven daarom om ons best te doen en er een spetterend optreden van te maken.

24/12/2021 Kerstdiner @ Brasserie Vrededaal!


Dit jaar kunnen we weer 'normaal' kerst vieren, zoals andere jaren kan dit weer in Brasserie Vrededaal, DEKOL zal gesloten zijn ons kan je wel terug vinden in brasserie Vrededaal ;) 


diner is volgens volgende formules: 

(dranken T.EM de koffie in de prijs inbegrepen)
formule 1: soep + hoofdgerecht + dessert = €60,00 per persoon
formule 2: voorgerecht + hoofdgerecht + dessert = € 71,00 per persoon
formule 3: voorgerecht + soep + hoofdgerecht + dessert = €76,00

MEER INFO OVER DE KERSMENU VOLGD ZO SNEL MOGELIJK


31/12/2021 Nieuwjaar diner/ feest @De Spil 


Dit jaar kunnen we weer 'normaal' kerst vieren, zoals in 2019 kan dit weer in zaal de spil (CC Binder), Dit jaar zal het diner wel in buffetvorm zijn . 


Richtprijs voor de all in menu is €110

meer info over het diner volgd asap. 


Na het eten zal je natuurlijk ook je dansbenen kunnen loszwieren op de dansvloer.